fbpx

Over Ons

Visie

Het “klant is koning”-principe is primordiaal!
Door te luisteren naar verwachtingen van de klant, door met hem zijn knelpunten te bekijken, door met hem zijn groeiverwachtingen
te analyseren, trachten we de klant met een juist en gepersonaliseerd advies naar “the next level” te brengen.
Onze doelstelling: het verleden en het heden analyseren en projecteren op de toekomst. Ervoor zorgen dat de klant zijn doel bereikt, of het zelfs nog iets beter doet.
De klant een WOW-gevoel geven, vinden wij niet meer dan normaal… want een tevreden klant zegge het voort en brengt tenslotte een andere klant met zich mee…

Mission Statement

Het is onze missie om ondernemers te begeleiden, te coördineren en te stimuleren naar de verdere uitbouw van hun professionele dromen.
Wij willen geen alledaags boekhoudkantoor zijn.
Wij trachten ons te differentiëren van onze collega’s door zo veel mogelijk pro-actief mee te denken met onze klanten. Wij willen niet alleen de naakte cijfers overlopen en afgeven aan de klant, maar eerder meedenken in het groeiproces en SAMEN streven naar een verbetering, een vooruitgang, een doorbraak : kortom, een positieve evolutie creëren !!!
Met andere woorden, trachten de klant de juiste “tips en tricks” te geven die hij nodig heeft om net dat ietsje beter te zijn dan zijn concurrent.

Vincent Neslany

In 1991 kruisten de wegen van dhr. Sirejacob André en dhr. Neslany Vincent elkaar toen dhr. Neslany als bediende in het betreffend kantoor ging werken. De oorspronkelijke samenwerking duurde een vijftal jaar.
In 1995 week dhr. Neslany Vincent uit naar Brussel waar hij in een internationaal accountantskantoor als Senior enige jaren de leiding van een meertallige ploeg op zich nam. Al gauw bleek dat de “sky the limit” was … Door de ervaring zowel op fiskaal als op BTW vlak; dit zowel voor Belgische ondernemingen (KMO’s en grote ondernemingen) als voor internationale groepen; bleek de interesse tot oprichting van een eigen fiskaal kantoor meer dan aanwezig.

Bekijk hier een aantal reviews van klanten via Google.

Bekijk hier een aantal reviews van klanten via Facebook.